Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εμπόριο βρεφών αναλυτικά σε εικόνες Μέρος Β

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΕΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   ( Συνέχεια)

Έχει σκεφτεί κανείς πως οι αρπαγές ανηλίκων και η μετέπειτα πώληση τους απο ανθρώπους σε άνθρωπο δεν απέχει απο αυτή την ίδια την έννοια του δουλεμπορίου;; Της υποδούλωσης, της σκλαβιάς;; Τα παιδιά που πουλιούνται έστω κι αν πρόκειται να ζήσουν, πολύ πιθανόν μια καλλίτερη ζωή δεν είναι παρά σκλάβοι;; Τελικά το χρήμα μπορεί να τ' αγοράσει όλα;; Ακόμη και την ανθρώπινη ζωή;; Να γιατί πολλά υιοθετημένα παιδιά νοιώθουν θυμό και οργή άν και όταν ανακαλύψουν ότι ουσιαστικά δεν υιοθετήθηκαν αλλά πουλήθηκαν σαν ένα κομμάτι κρέας!
Να τι γίνεται όταν για το χρήμα δεν υπολογίζουν αξίες και συναισθήματα και τα ισοπεδώνουν όλα απλά για να κερδίσουν χρήματα. Πολλά η λίγα δεν έχει σημασία. Η πώληση ενός ανθρώπου τον στιγματίζει για μια ζωή. 
Γι αυτό ας προσέχουν αυτοί που αχολούνται με το ''ευγενές αυτό σπόρ''! Το μόνο που κερδίζουν πραγματικα είναι ο θυμός, η αγανάκτηση, το μίσος και η οργή των θυμάτων τους! Γιατί αυτά δεν τα ρώτησε  κανείς.
Ο λόγος για τα κλεμμένα - πουλημένα παιδιά, αρπαγή ανηλίκου λέγεται το αδίκημα, και ανήκει στην κατηγορία των εγκλημάτων κατά ζωής. Σοβαρότατα ποινικά αδικήματα που με το πρόσχημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων τρίτων και το κάθε λογής απόρρητο, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού, παραμένουν ακόμη χωρίς τιμωρία!
Στην πράξη βέβαια γιατί στην συνείδηση όλων μας, απο την μέρα που αποκαλύφτηκαν, έχουν καταδικαστεί και στιγματιστεί με όλους τους τρόπους! 
Και οι υπάνθρωποι πρωταγωνιστές τους επίσης!
Όμως εμείς δεν είμαστε οι δικαστές για να δικάσουμε αλλά ούτε  μας ''παει'' να συνεχίσουμε να σιωπούμε.  Αυτά είναι άλλων δουλειά για να μην πω χρέος.
Η κατακραυγή και η καταδίκη του ίδιου του εγκλήματος και η αποκάλυψη του είναι κι αυτή μια νίκη πάνω στο ίδιο το έγκλημα.
Τουλάχιστον τώρα ξέρουν πως δεν έχουν να κάνουν με τους ανυποψίαστους αφελείς γονείς που τους κλέβαν τα παιδιά τους στα μαιευτήρια και τα δήλωναν νεκρά για να τα πουλήσουν.
Τώρα ξέρουν πως γνωρίζουμε όλα τα πώς ποιοί που τι! Ας  ζήσουν με τον φόβο μας. Και με την ντροπή και τις ενοχές τους.
Το μεγάλο δικαστήριο που όλοι θα δώσουμε λόγο τους περιμένει για να τους κρίνει. 
Και εκει ''κάλπικα'' χρήματα  όπως είναι γνωστό δεν περνάνε! 

Εμπόριο βρεφών στην Ελλάδα μια πολύ παλιά ιστορία αναλυτικά σε εικόνες.






                                                 
                                                        
                                                  





                                                   
                               
                     



                                  
                                   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου