Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ψάχνω τους γονείς μου! Τι πρέπει να κάνω;;;



Xμ ώστε το αποφάσισες; Θέλεις να το κάνεις! Το ταξίδι όμως δεν θα ναι εύκολο και  θα ναι γεμάτο συγκινήσεις, συναισθηματική φόρτιση, πολλά εμπόδια και ψυχικές διακυμάνσεις. Αυτά πρέπει να τα γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις για να σαι προετοιμασμένος! Ένα ταξίδι δύσκολο με πολλές τρικλοποδιές, απρόοπτα και εκπλήξεις. Ένα ταξίδι κοπιαστικό ίσως και ψυχοφθόρο  που όμως αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σου.
Το σίγουρο κέρδος σου θα ναι η αλήθεια που σου έκρυψαν επιμελώς και που σε αφορά για πολλούς λόγους!
Ένας απ αυτούς είναι το κληρονομικό ιατρικό σου ιστορικό, άλλος ο κίνδυνος πιθανόν αιμομειξιών.
Ακόμη ένας και σοβαρότερος  λόγος μην είσαι και συ ένα απο αυτά τα παιδιά που αφαιρέθηκε άδικα απο τους γονείς του. Άν δεν το γνωρίζεις βοηθάς μ' αυτό τον τρόπο, αυτόν της έρευνας σου, να μην ξαναγίνουν παράνομες υιοθεσίες στο μέλλον. Ο φόβος της αποκάλυψης ''φυλλάει τα ''έρμα''!
Ακόμη ένας να βρεις τ' αδέλφια  που ποτέ δεν είχες.
Και τέλος, στο κάτω κάτω να μάθεις, έστω και τελευταίος, την αλήθεια γύρω απο την ζωή σου και να μην ζεις πίσω απο κλειστούς τοίχους που κάποιοι άλλοι έκτισαν για σένα χωρίς να σε ρωτήσουν. Και πόσο ειλικρινείς και φιλαλήθεις ήταν τα άτομα του περιβάλλοντος σου.  Γιατί τα ψέμματα και τα σενάρια ''έπαιρναν και έδιναν''!
Καί όλα αυτά για το  ''καλό''σου! Σε κάποιες, πολλές φορές, για την τσέπη  κάποιων, αφου στα παλιά χρόνια μόνο παιδοκεντρικό δεν ήταν το ενδιαφέρον για τις υιοθεσίες.
Δεν μπορεί να ναι παιδοκεντρικό το σύστημα που ''καταπίνει'' ταυτότητες και εξαφανίζει στοιχεία ζωής! Χρήσιμα για όλους τους παραπάνω λόγους!

Welcome aboard ! Επιβιβάσου, δέσε την ζώνη  ασφαλείας σου γιατί το ταξίδι σου πίσω στον χρόνο προβέπεται να έχει πολλές αναταράξεις.

Ευτυχώς τώρα πια δεν είσαι εντελώς ''γυμνός'' στις αναζητήσεις σου. Κάποιες προσπάθειες εξυγίανσης του νόμου για τις υιοθεσίες, μετά απο τις αποκαλύψεις για τις αδιαφανείς και θολές διαδικασίες πολλών από αυτών, οδήγησαν στην ψήφηση του 2447/96 μεταβατική διάταξη 57 παραγρ 5. με αναδρομική ισχύ.

Βέβαια τα ιδρύματα τα έπιασε πανικός, τρόμος και μια σχετική ''φρίκη'' αλλά αναγκάζονται να χορηγούν τα στοιχεία που έχουν.΄Οχι όλα, όμως τα περισσότερα. Σε μερικές περιπτώσεις, όχι λίγες, οι υιοθετημένοι πηγαίνουν με εισαγγελική παραγγελία για να εφαρμοστούν τα αυτονόητα, δηλαδή ο νόμος!

Χρειάστηκε μια κοινωνική επανάσταση οργής και θυμού των υιοθετημένων ν' αλλάξει ο άδικος αναχρονιστικός νόμος. Όμως η υιοθεσία δεν είναι πια ''ταμπού'' και το απόρρητο γύρω απ' αυτήν, προς όφελος του υιοθετημένου, αλλά και των διαφανών διαδικασιών του ίδιου του θεσμού της υιοθεσίας, έχει κι αυτό ημερομηνία λήξης! Στις πιο πολλές περιπτώσεις.
Να θυμόσασατε πως η μυστικότητα γύρω από την υιοθεσία σας έχει πλέον ισχύ μέχρι τα 18 σας χρόνια  σύμφωνα με τον Ελληνικό αλλά και με τον Ευρωπαικό νόμο.
Μετά μπορείτε ν απαιτήσετε τα πάντα γύρω απ' αυτήν.


Νόμος 2447/96

Mεταβατική διάταξη 57

 αρθρ.5. Στις περιπτώσεις υιοθεσιών ανηλίκων, που τελέσθηκαν πριν απο την έναρξη της ισχύος του παρόντος υπο συνθήκες που εξασφάλισαν την μυστικότητα τους, σύμφωνα με τους όρους του νόμου ό όποίος ίσχυε κατά τον χρόνο της τέλεσης τους, το θετό τέκο έχει μετά την ενηλικίωση του το δικαίωμα να πληροφορείται πλήρως τα στοιχεία των φυσικών του γονέων, σύμφωνα με την τρίτη παράγραφο του άρθρου 1559 του Αστικού Κώδικα.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι Εισαγγελείς και τα όργανα των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών έχουν την υποχρέωση να παρέχουν στους ενδιαφερομένους, κατά την άσκηση του παραπάνω δικαιώματος τους, την συνδρομή τους!

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, έχει αναδρομική ισχύ όμως παρ' όλα ταύτα αφήνει εκτός ένα μεγάλο αριθμό υιοθετημένων που χαρακτηρίσθηκαν σαν ''έκθετα αγνώστων γονέων''!

Πρόκειται για υιοθετημένους που υιοθετήθηκαν με νόθευση των εγγράφων τους πριν το 1964. Και αυτό γιατί ο νομοθέτης που νομοθέτησε δεν μπορούσε να φανταστεί την ύπαρξη διπλών μητρώων σε κάποια απο τα ιδρύματα,  άν και βρέθηκαν πολλά απο αυτά, o νομοθέτης  απλά είχε πειστεί πως ''έκθετα άγνωστων γονέων'' η ''έκθετα προαυλίου'' υπήρχαν και δεν ηταν κατασκευασμένα.

Άλλη μεγάλη βοήθεια είναι η απόφαση της Αρχής Προσωπικών δεδομένων που αίρει το απόρρητο στίς περιπτώσεις που οι υιοθετημένοι θέλουν να βρουν τους φυσικούς τους γονείς!
Η ίδα η Αρχή αποφάσισε πως ο υιοθετημένος μπορεί και πρέπει να παίρνει ΟΛΑ τα στοιχεία που αφορούν τον ίδιο και τους φυσικούς του γονείς, απο τα ιδρύματα και τα βρεφοκομεία της χώρας!
Τελεία και Παύλα. Απόρρητο δεν ισχύει οταν πρόκειται για την ίδια του την ζωή!

Τώρα γιατί υπάρχουν ακόμη υιοθετημένοι που ψάχνουν τους φυσικούς τους γονείς αυτό σημαίνει πως κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους η δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι των νόμων.

Αποφαση της Αρχής  50/2008.

εδώ θα βρείτε την απόφαση



Για να βοηθηθούν όλοι οι υιοθετημένοι στην αναζήτηση των ριζών πρέπει κατ αρχάς να διακριθούν και να ξεχωρίσουν οι τρείς  πραγματικές κατηγορίες των υιοθεσιών αυτών.


Α) Υιοθετημένοι που χαρακτηρίζονται ως εξώγαμα η γνωστών γονέων


Β) Υιοθετημένοι που χαρακτηρίζονται σαν έκθετα αγνώστων γονέων

Γ) Υιοθετημένοι που έχουν ''τακτοποιηθεί'' με την μέθοδο των εικονικών γεννήσεων. ''Οιωνεί υιοθεσίες''



Απο τις τρείς περιπτώσεις η δεύτερη και η τρίτη είναι απο τις πιο δύσκολες και έχουν κοινά σημεία έρευνας αφου ο τρόπος αναζήτησης είναι σχεδόν ο ίδιος!


Απογοητευτήκατε;; Δεν θα έπρεπε! Πάντα πρίν ξημερώσει σκοτάδι είναι. Αλλά τελικά πάντα ξημερώνει!


Σε κάθε περίπτωση απο τις παραπάνω φροντίσετε να πάρετε με αίτηση σας από το αρμόδιο πρωτοδικείο της περιοχής σας και αφου είσαστε πλέον 18 ετών, ενήλικος επομένως, το δικόγραφο της υιοθεσίας σας. Αν είσαστε πάνω απο 30 δεν θα βρείτε  τον φάκελλο της υιοθεσίας σας μιας που το  valeur  της παράμονης του εκει στο αρχείο του Πρωτοδικείου, είναι δυστυχώς μόνο 20 χρόνια. Μετά καταστρέφεται, πολύ κακώς βέβαια, και μαζί με τους φακέλλους αυτούς πολλές πολύτιμες πληροφορίες που σας αφορούν.

Σε δεύτερο στάδιο εφοδιαστείτε με την Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως σας, φωτοτυπία πρωτοκόλλου παρακαλώ, όχι το απόσπασμα!
Αυτές είναι οι πρώτες ενέργειες που πρέπει να κάνετε και που θα σας οδηγήσουν στα επόμενα σας βήματα ανάλογα με το τι θα βρείτε μέσα σ' αυτά τα έγγραφα. Οι ενέργειες αυτές γίνονται συγχρόνως!
Αν μέσα σ αυτά τα έγγραφα υπάρχει το όνομα του φορέα που σας έδωσε για υιοθεσία η επόμενη σας επίσκεψη είναι στο ίδρυμα αυτό. Θα κάνετε την αίτηση σας και θα περιμένετε την απάντηση τους.

Μην ανησυχείτε! Είναι υποχρεωμένοι απο τον νόμο ν' απαντήσουν σε διάστημα το πολύ είκοσι ημερών. Αρκεί η απάντηση τους να είναι ειλικρινής! Θα το καταλάβετε! Αυτοί καμμιά φορά, απο συνήθειες περασμένων χρόνων, κάνουν το λάθος να υποτιμούν την νοημοσύνη σας! Καλό είναι να πάτε εκεί με τον δικηγόρο σας! Προσδίδει άλλη βαρύτητα στην έρευνα σας και το γεγονός αυτό υποδηλώνει και την αμετάκλητη απόφαση σας! Εξ άλλου εκείνος γνωρίζει πως θα εφαρμοστεί ο νόμος και προσέχει άν τα έγγραφα που θα σας δωθούν είναι όλα και είναι τα σωστά. 

Ακόμη θα γλυτώσετε, εν τη παρουσία του, και αρκετούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Όπως γιατί ψάχνετε; Δεν είσασταν ευχαριστημένοι απο τους γονείς σας;; Δεν σας μεγάλωσαν σωστά; 
Εεε δεν θα ταν και της προκοπής η μητέρα σας για να σας παρατήσει στο ίδρυμα!!!
Τι τα θες και τα ψάχνεις τώρα και άλλα πολλά που είναι απαξιωτικά και υποτιμητικά για σας και  την έρευνα σας και προσβάλλουν την προσωπικότητα σας. Και μπορεί να σας φρενάρουν άδικα! Αυτά τουλάχιστον θα τα γλυτώσετε γιατί οι προσβολές σκοπό έχουν να μειώσουν τις αντιστάσεις σας και να σταματήσετε την έρευνα σας. Οι προσβολές επισείρουν μηνύσεις και οι δικηγόροι είναι εύκολοι σ' αυτές!

Όσοι έχετε ήδη πάει μόνοι σας σ 'αυτές τις πόρτες θέλει προσοχή! Θα διαπιστώσετε πως δεν είναι και τόσο πρόθυμοι, όλοι, να σας δώσουν την βοήθεια που θα θέλατε.
Εκτός κι αν είναι τόσο νόμιμη η υιοθεσία σας που όλα θα τα έχετε στο πιάτο και με πολύ ικανοποιητικά χαμόγελα, για να μην πω τίποτε άλλο, θου Κύριε φυλακή τω στόματι μου!

Αν από την Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως σας προκύπτει το όνομα της μητέρας σας και φέρεστε ως εξώγαμο, ψυχραιμία, μην τα θαλασώσετε. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να καταστρέψετε την ζωή της μητέρας που σας έδωσε την ζωή. 
Έξ άλλου δεν γνωρίζετε ακόμη κάτω απο ποιές συνθήκες και μέσα απο ποιές άσχημες καταστάσεις σας έδωσε, άν σας έδωσε με την θέληση της.
Μπορεί πχ. να της ζητήθηκαν τα περίφημα τροφεία, χρήματα δηλαδή για την φιλοξενία σας στο ίδρυμα, να μην είχε να τα πληρώσει και να παρακρατηθήκατε ''έναντι'' για υιοθεσία.
Μπορεί η μητέρα να ήταν ανήλικη και ν΄αποφάσισαν άλλοι για την υιοθεσία χωρίς την θεληση της! Αυτοί οι άλλοι είναι είτε οι παπούδες ειτε το ίδιο το δικαστήριο σε περίπτωση που η ανήλικη μητέρα ήταν ορφανή! 

Συνοπτικές ήταν οι διαδικασίες εκείνα τα χρόνια για τις φτωχές μάνες! Έτσι χάθηκαν πολλά παιδιά γιατι η ένδεια των μανάδων ήταν μεγάλη και δεν μπορούσαν να πληρώσουν για την ''φιλοξενία'' των παιδιών τους. Έχουν διαπιστωθεί κι αυτά στα παλιά χρόνια.
Κράτος Πρόνοιας για ενίσχυση τους ν ανταπεξέλθουν και να κρατήσουν το παιδί τους;; Τι είναι αυτό;; Σε ποιά χώρα;

 Άν ανήκετε στη Α και Β περίπτωση είναι  πρωτίστως καλλίτερα να αποτανθείτε στο ίδρυμα που διενήργησε την υιοθεσία, μαζί με δικηγόρο η σε κάποιον άλλο ειδικό να κάνει την έρευνα για σας. Από την ληξιαρχική πράξη γέννησης σας προκύπτει απο ποιό ίδρυμα υιοθετηθήκατε και που πρέπει να πάτε.
 Μην προσεγγίσετε μόνοι σας την μητέρα σας χώρις έρευνα του νέου της περιβάλλοντος απο κάποιον πιο ψύχραιμο και γνώστη, ειδικό!  Μπορεί άθελα σας, απο απειρία και απρόσεκτους χειρισμούς να χαλάσετε την ζωή της, άν έχει εν τω μεταξύ παντρευτεί και δημιουργήσει άλλη οικογένεια.
Δώστε της  χρόνο, μην την αιφνιδιάσετε. Μήν την πιέσετε! Μην την τρομοκρατήσετε! Μην εισβάλλετε στην ζωή της παρορμητικά! Φροντίστε με όμορφο, ευγενικό τρόπο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της για τις προθέσεις σας! Στις περισσότερες περιπτώσεις επανασύνδεσης υπάρχει happy end! Αν όλα ξεκινήσουν ομαλά, χωρίς λάθη και πιέσεις, θα τελειώσουν και ομαλά.
Κάντε την να πιστέψει στην συγχώρεση σας και δεχθείτε την συγνώμη της. Καμμιά μάνα δεν αποχωρίζεται εύκολα ένα παιδί. Είναι πληγή για μια ζωή το να σου παίρνουν το παιδί σου! 
Για το όποιο λόγο! Το ίδιο πονάει! Ο πνευματικός ομφάλιος λώρος δεν κόβεται ποτέ.
Ακόμη μπορεί και η ίδια  να σας έψαχνε και να μην ήξερε πως. Επίσης, το μόνο βέβαιο, και να της απαγορευόταν. Τα ιδρύματα δεν δίνουν ποτέ στοιχεία στις φυσικές μητέρες για τα παιδιά τους που υιοθετήθηκαν.

Αν κάπου βρείτε το όνομα της μητέρας σας, η στην Ληξιαρχική πράξη γέννησης σας η στην δικογραφία της υιοθεσίας σας μπορείτε με σωστούς χειρισμούς να έχετε μια πολύ όμορφη επανασύνδεση. Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να κάνετε ένα ενδελεχή, λεπτομερειακό έλεγχο του περιβάλλοντός της. Για το καλό το δικό της και το δικό σας!

Οι παραπάνω οδηγίες αφορούν τις έρευνες αναζήτησης φυσικών γονέων για τους υιοθετημενούς της κατηγορίας Α και εν μέρει της κατηγορίας Β.
Η κατηγορία υιοθετημένων Α βρεφών που δόθηκαν με συναίνεση φυσικών γονέων αν ακολουθήσει τις οδηγίες αυτές η έρευνα τους θα έχει επιτυχή έκβαση.

Η κατηγορία υιοθετημένων ως έκθετα αγνώστων γονέων, κατηγορία Β, ακολουθεί τις ίδιες οδηγίες αλλά έχει κι άλλες ενέργειες που πρέπει ν' ακολουθήσει.

Για όλα τα υιοθετημένα παιδιά που χαρακτηρίστικαν έτσι πρέπει με εισαγγελική παραγγελία να ζητηθούν απο το Ληξιαρχείο, του φερομένου ως τόπου γέννησης όλες οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτων βρεφών και όλες οι γεννήσεις εξωγάμων. Ειδικά οι πράξεις εξωγάμων πρέπει η να έχουν κενό το περιθώριο των μεταβολών η και αυτές να έχουν την ένδειξη νεκρόν.
Τα χαρακτηρισμένα ως έκθετα αγνώστων γονέων ήταν συνήθης εγγραφή κατά την είσοδο των βρεφών στα ιδρύματα στα παλαιότερα χρόνια. Οι ''ειδήμονες'' διευθυντάδες στις δεκαετίες 40 - 50 - 60 με αυτόν τον τρόπο φρόντιζαν να εξαφανίζουν τις πραγματικές ταυτότητες των υιοθετημένων για να μην μπορούν ποτέ ν αποκαλυφθούν οι παρανομίες τους.

Αυτά έχουν αποκαλυφθεί πια και πολλοί υιοθετημένοι όταν βρέθηκαν βρήκαν και τις ληξιαρχικες πράξεις θανάτου τους.  Μακάβριο εε; Αυτός όμως ο τρόπος των εικονικών θανάτων βρεφών ήταν για την εποχή του ο συνήθης τρόπος εξαφάνισης βρεφών απο τις οικογένειες τους.

Το ιστιολόγιο θ αναφερθεί διεξοδικά γι αυτούς σε άλλη ενότητα. Σύντομα. 
Μεγάλο και μαύρο κεφάλαιο στην ιστορία των υιοθεσιών του παρελθόντος που μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκε κανείς. Με αποδείξεις!!!!


Μια λεπτομερειακή έρευνα των θανάτων αυτών μπορεί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό  επιτυχίας ν' αποκαλύψει και την δική σας οικογένεια. Θέλει υπομονή, παρατηρητικότητα, αποφασιστικότητα και προ παντών θέληση και κουράγιο για ένα τέτοιο εγχείρημα.  Είναι όμως ο μόνος τρόπος.
Πολλά υιοθετημένα παιδιά  που χρησιμοποίησαν τον τρόπο αυτό και έχουν ηδη  βρεθεί.
Θα χρειαστείτε δικηγόρο για να γράψει και να αιτηθεί την εισαγγελική παραγγελία και να πάρει τα αντίγραφα απο το Ληξιαρχείο.
Καλλίτερα να συνοδεύεται και με αντίγραφο της διάταξης 57 του 2447/96 που σας δίνει αυτό το δικαίωμα.
Να θυμάστε πως οι Ληξιαρχικές πράξεις δεν ανήκουν στην κατηγορία των ευαίσθητων δεδομένων τύπου Α σύμφωνα με γνωμοδότηση της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων, γιατί κάποιοι ληξίαρχοι δεν το ''θυμούνται'' πόσο μάλλον πως το έννομο συμφέρον σας προέχει της τηρήσεως του απορρήτου τρίτων.
Ευτυχώς  ο χαρακτηρισμός ''εκθετο αγνώστων γονέων'' υπήρξε πρακτική άλλων χρόνων και ηθών και δεν απάνταται πια συχνά στα ιδρύματα. Αφορά υιοθετημένους μέχρι το 1964.

Την σκυτάλη των παρανόμων υιοθεσίων μετά απο την περίοδο αυτή ανέλαβαν, δυστυχώς, οι  γυναικολόγοι και οι κλινικές με την μέθοδο των εικονικών γεννήσεων.

Είναι η κατηγορία των ''υιοθετημένων'' τύπου Γ. Η μάστιγα των υιοθεσιών αφου καταργεί ουσιαστικά το κράτος και τα ιδρύματα και με συνοπτικότατες διαδικασίες τοποθετεί τα παιδιά στις νέες τους οικογένειες με νομιμοφανή τρόπο. Από κοιλιά σε κοιλιά!
Η θετή μητέρα φαίνεται πως γεννά κανονικά το παιδί. Μια ψευδής δήλωση γεννήσεως στο Ληξιαρχείο και όλα είναι εν τάξει.
Αν σε  περίπτωση που γνωρίζει πως είναι κάποιος υιοθετημένος και βρεί ληξιαρχική πράξη γεννήσεως που αναφέρεται σαν φυσικό τέκνο των γονέων του τότε είναι σίγουρο πως έχει ''περάσει'' σ αυτούς με την συνοπτική διαδικασία της εικονικής γέννησης!Ο υιοθετημένος τύπου Γ δεν χρειάζεται να ψάξει στο Πρωτοδικείο δεν θα βρει τίποτε εκεί!
΄Οταν το μάθει, άν ποτέ το μάθει, θα χρειαστεί να ψάξει κι αυτός τους θανάτους πριν από την δική του ''εμφάνιση'' , γέννηση, απο το Ληξιαρχείο! Επίσης με εισαγγελική εντολή θα αναζητήσει  να πληροφορηθεί ποιές γυναίκες νοσηλεύτηκαν στην κλινική εκείνη η το νοσοκομείο  έστω και για γυναικολογικά προβλήματα. Αυτό σε περίπτωση συναίνεσης της μητέρας για την υιοθεσία.
Συνήθως τις έγραφαν εισαγωγή για γυναικολογικά προβλήματα στην κλινική,  για να ναι κατωχυρωμένοι, οι γιατροί, ως προς την διοίκηση του νοσοκομείου, πχ. ξαφνική επιπλοκή η ακόμη και θάνατος, αν κάτι απροσδόκητο συνέβαινε!
Εισαγγελική παραγγελία για έρευνα στο αρχείο της κλινικής η του νοσοκομείου!
Το ενθαρρυντικό είναι πως με την μέθοδο αυτή έχουν εντοπίσει ''υιοθετημένοι'' τις οικογένειες τους. Πράγμα που σημαίνει πως τίποτε δεν είναι ανέφικτο και πως όταν υπάρχει θέληση πάντα υπάρχει τρόπος! Ακόμη σημαίνει πως κάποιοι έκαναν λάθη. Λάθη που αναγνωρίζονται και αποκαλύπτονται.

Καλή σας επιτυχία




















98 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ = Ειμαι στα 52 μου.Στις 15/9/196Ο εγινε η εισαγωγη μου στο Δημοτ.βρεφοκομειο θεσ/νικης ΑΓ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ως =εκθετο προαυλιου-αγνώστων γονέων]βρεφος.κατω στη σελιδα μου στο μητρωο βρεφων υπηρχαν γραμμενα με μολυβι 2 επιθετα [τα οποια πιθανον-ισως- να ειχαν καποια σχεση με την εισαγωγη μου].τα ονοματα αυτα ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ.Εαν καποιος γνωριζει κατι βασει των παραπάνω στοιχείων με πολυ ευχαριστηση θα δεχομουν να τον-την ακούσω. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ τηλκιν. 698288Ο742

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως γνωριζεις το ονομα της κλινικης στην οποια γεννηθηκες? εισαι γεννημενος το 1960?

      Διαγραφή
  2. Γεια σας , αναζητώ το θείο μου, γεννημένος στις 23 δεκεμβρίου του 1964 στη Λακωνία. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες οτι σε ηλικιά εννέα μηνών μετά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ δόθηκε για παράνομη υιοθεσία. Παρακαλώ εάν κάποιος έχει πληροφορίες να μου στείλει mail στο katerina.sap1991@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Bρέθηκα" ως εκθετο στο ίδρυμα ΜΗΤΕΡΑ με πιθανή ημερομηνία γέννησης 2 Οκτωβρίου 1963. Το όνομα που πήρα στο ίδρυμα ήταν Ζακλίν Ματθαίου.Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου στο zmathaiou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναζητω την αδερφη μου η οποια γεννηθηκε στην κλινικη τατιαννα τον ιουλιο του 1982.ειπαν στους γονεις μου πως πεθανε αλλα δεν τους την εδειξαν ποτε.
    ειμαι σιγουρος πως ζει.

    Παρακαλώ εάν κάποιος έχει πληροφορίες να μου στείλει mail στο
    tsiatmas_stratos@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι γεννημενη ιουνιο 1982 σε ιδιοτικη κλινηκη στη καλλιθεα σας στελνω μημπως εχουν αλλαξει την ημερομηνια για αλλους λογους

      Διαγραφή
  5. αναζητω την αδερφη μου η οποια γεννηθηκε στην πατρα τον ιουλιο του 1987. ειπαν στουσ γονεισ οτι πεθανε αλλα δεν τουσ αφησαν να την δουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρακαλω αναζητω τη αδερφη μου που γεννηθηκε στην πατρα 15/06/1987

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aναζητώ τον αδελφό μου! Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο(¨?) ή Οκτώβριο(?) του 1964 στη Λάρισα.Οι αφελείς γονείς μου πίστεψαν τότε ό,τι τους ανακοίνωσε ο γιατρός περί θανάτου, δίχως φυσικά να τους επιτρέψει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια! Βέβαια αναρωτιέμαι: εάν τόλμησαν εκείνοι οι υπάνθρωποι γιατροί ν΄ αρπάξουν ένα παιδί από την αγκαλιά μιας μάνας, λέγοντας ένα τόσο εγκληματικό ψέμα, δεν ήταν σίγουρα και ικανοί να παραποιήσουν και την ημερομηνία ή να γράψουν ψευδή στοιχεία έτσι ώστε η εύρεση να έχει άπειρες δυσκολίες;;;; !!! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εντοπισμού;;; Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένας ιστότοπος όπου θα μπορούν να γράφουν και να ΄΄ψάχνονται΄΄ όλοι όσοι δυστυχώς είναι ακόμη στα ''αζήτητα'';;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ANAZHTΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ! ΗΜ. ΓΕΝ. ΣΕΠΤ/ΟΚΤ 1964 -ΛΑΡΙΣΑ -vpmanoli8gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Δεκέμβρη το 1979 στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης η Κατερίνα γέννησε ένα αγοράκι. Χαρακτηρίστηκε αγνώστου πατρός και αναφέρεται και το επάγγελμα του πατέρα της Κατερίνας ως οικοδόμος.
    Αναζητούμε την Κατερίνα.
    Παρακαλώ επικοινωνήστε στο label.kappa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναζητώ τον αδερφό μου ο οποιος γεννήθηκε το 1971 με 1972 στο Βαθυ Σάμου απο τη μητέρα Κωνσταντίνα. Ο γιατρος τότε μας ανεφερε οτι το παιδί ήταν νεκρό λογω πολλάπλων τραυμάτων, χώρις ποτε να το δούμε..
    επικοινώνια : christinakipol@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορειτε να γραψετε ενα τηλεφωνο για να επικοινωνησουμε μαζι σας?

      Διαγραφή
    2. το δικο μου τηλεφωνο παντως ειναι 6944010833 α,επειδη και γω ψαχνω τους δικους μου και εχω γεννηθει εκεινη την ημερομηνια,βαγγελης

      Διαγραφή
  11. Αναζητώ την ανηψιά μου. Γεννήθηκε το 1973 με 1974 στο μαιευτηριο Αλεξάνδρας και δόθηκε απο τη μήτερα Κατερίνα του και τη γιαγιά του Κωνσταντίνα στο ίδρυμα Μητέρα (αγνώστου πατρός) επικοινωνία : christinakipol@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά μου γεννήθηκε στισ 10/7/74 και δεν γνωρίζει τίποτα για την μητέρα ΤΗΣ τη φυσική έγινε μόνο μια ληξιαρχική πράξη στην Αθήνα προφανοσ σε ένα νοσοκομείο που λέγεται πολυχρονοπουλου και δεν υπάρχει ξέρουμε κάποια στοιχεία παρακαλώ εποικιηνωνηστε αν συμπηπτη κάτι 6973245870

      Διαγραφή
    2. Το τηλεφωνο 6940839757 ειναι της κορης μου επικοινωνήστε μαζι της αν γνωρίζετε τον μηνα γεννήσεις.Αν τεριαζει με το δικο μου 10/7/1974 το νούμερο (6973245870) ειναι λαθος

      Διαγραφή
    3. Η ημερομηνια 10/7/74 ειναι πανω στην ληξιαρχηκη πραξη λεει μαιαυτηριο πολυχρονοπουλου δεν ειναι τελικα νοσοκομειο ενα ιατρειο ηταν. Ο πανος πολυχρονοπουλος συλληφθηκε για εμπωριο βρεφων το ιατρειο ηταν σολωμου 34 αθηνα ογιατρος συνεργαζοταν με το προτυπο αθηνων και στο θεμα εγω ειμαι κοριτσι αγνωστων γονεων ξαχνω την βιολογικη μου οικογενεια 6940839755 το τηλεφωνο ειναι της κορης μου ελλης 29 ετων που με βοηθαει στο προβλημα αυτο

      Διαγραφή
    4. Εσεις που ψαχνετε για την ανηψια σας γραψτε ενα τηλεφωνο εγω ειμαι γεννημενη 10/7/1974 δεν ξερω αν ειναι η αληθηνη ειμερομηνια

      Διαγραφή
  12. Αναζητώ την ανηψιό μου. Γεννήθηκε το 1985 με 1986 στο μαιευτηριο Σκληρός και δόθηκε απο τη μήτερα Κατερίνα και το πατερα του Αποστόλη στο ίδρυμα Μητέρα επικοινωνία : christinakipol@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ονομα που εδωθει στο παιδι ηταν Πετρος ήταν μελαχρινο με πράσινα ματια και δοθηκε για υιοθεσια κατα πιθανοτητα στη Πάτρα (είχε ενα σημάδι στο σωμα του περιπου στη περιοχη της μεσης)

      Διαγραφή
  13. Γεννηθήκαμε Μεγάλη Παρασκεύη 23-04-1976 στο Ηράκλειο Κρήτης.Με αεροδιακομιδή μας πήγαν σε θερμοκυτίδα στο παίδων Αγία Σοφία Αθηνών.την επομένη είπαν ότι ο Κων/νος πέθανε.Το βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων γράφει ότι ο αδερφός μου την επομένη εξήλθε υγιής.Το νεκροταφείο ζωγράφου που τάχα μου δέκτηκε το νεογνό δεν έχει τα στοιχεία του.οπότε δοθηκε σε άλλη οικογένεια με εικονική γέννα.μόνο για 8 ώρες ζήσαμε μαζί.εκτοτε τον περιμένω!το τηλ 6932360568 ηρακλειο κρητης αριστοτελης πετουσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μητερα μου ψαχνει την μητερα της...της ειπαν πως γεννηθηκε 13.8.1972 οτι εκατσε 4ηνες στον Αγιο Στυλιανο....η μητερα της ηταν 16-18 και απο Κοζανη.....αν γνωριζετε κατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ψαχνω αδερφο γεννημενο 1 η 2 Σεπτεμβρίου 1969 στο τοτε Ρωσικο νοσοκομειο Θεσνικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη κι εγώ ψάχνω την διδυμη αδελφή του ξαδέλφου μου .... γεννημένη όμως Μαιο 1966 .... της θείας μου της είπαν οτι το κοριτσάκι πέθανε και το βάλανε στον ασβέστη .....

      Διαγραφή
    2. ΕΛ στους γονεις μου ειπαν οτι καψανε το βρεφος σε κλιβανο κ δεν δωσανε ουτε χαρτι ουτε τπτ .....
      Η μητερα μου ηταν σε σκοτεινο θαλαμο αναισθητη κ εστειλαν τον πατερα μου να βρει αιμα απο αλλο νοσοκομειο.οταν γυρισε μετα απο 2 ωρες το παιδι το ειχαν εξαφανισει

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις ποιος γιατρός ήταν?Τα ίδια ακριβώς κάνανε στους γονείς μου στο ρωσικό το 1960

      Διαγραφή
    4. Η μητέρα μου είναι με εικονική γέννηση στις 08.02.1967 στην ταυτότητα και 19.02.1967 στην πράξη γεννήσεως.6909707607

      Διαγραφή
    5. Αναζητώ κάποιον που γεννήθηκε το Μάιο του ίδιου έτους στο μαιευτήριο Αθηνών.Μήπως θυμάστε σε ποια κλινική γεννηθήκατε;

      Διαγραφή
  16. ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 16 ΜΕ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1982 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛ 6989751624 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα!ο πατέρας μου αναζητά την αδερφη του που γεννήθηκε 8 Ιουνίου 1955.τους ειπαν οτι πέθανε αλλα δεν την είδαν ποτε.αν γνωρίζετε κατι η' αν υπαρχει κατι με αυτη την ημερομηνια ας επικοινωνήσουν μαζι μου στο elgi1983@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 04/11/1976 ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6949366802 ή ΣΤΟ email vasiliskritikos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 04/11/1976 ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6949366802 ή ΣΤΟ email vasiliskritikos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 04/11/1976 ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6949366802 ή ΣΤΟ email vasiliskritikos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ψάχνω τα δίδυμα αδέλφια μου γεννηθηκαν στις 6/1/1950 στο μαιευτήριο Αλεξάνδρας, τότε συστεγαζονταν με το μαιευτήριο Έλενας Βενιζέλου. Τα παιδιά αγόρια γεννήθηκαν με φυσιολογικό τοκετό και με κανονικό βάρος. Μετά από 3,4 μέρες διωξαν την μητέρα μου λέγοντας ότι θα τα κρατήσουμε λίγες μέρες να συμπληρώσουν τις μέρες τους;;; η συνέχεια το ένα το έκαναν μπάνιο με ανοιχτό παράθυρο και έπαθε πνευμονία και το άλλο πέθανε γιατί του πήρε την ψυχή του ο αδελφός του. Μη σας κουράζω άλλο εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει πολύ θα το ήθελα. Τους έκαναν λέει αεροβαφθησμα ,Παύλος και Βασίλης. Ευχαριστώ. Βούλα Σπανού Παπαγιαννιδη. Mail spanou2013@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ψάχνω την αδελφή μου που γεννήθηκε σε κλινική στην Κέρκυρα τον Αύγουστο του 78. Δόθηκε για υιοθεσία σε κάποιους από την Θεσσαλονίκη μετά από απόφαση του παππού μου.Ευχαριστώ! katerinaker2010@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ψάχνω την αδελφή μου που γεννήθηκε σε κλινική στην Κέρκυρα τον Αύγουστο του 78. Δόθηκε για υιοθεσία σε κάποιους από την Θεσσαλονίκη μετά από απόφαση του παππού μου.Ευχαριστώ! katerinaker2010@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ψάχνω την δίδυμη αδελφή μου, γεννηθήκαμε 28/7/1970 στο Μαιευτήριο Αθηνών, ο γιατρός είπε πως το ένα κορίτσι γεννήθηκε νεκρό. Δεν υπάρχει χαρτί γέννησης ή θανάτου για την αδελφή μου και δεν το είδαν ποτέ το παιδί οι γονείς μου. Ευχαριστώ vasiliou2008@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ψάχνω την αδελφή της μαμάς μου..22 Ιανουαρίου 1971,στο Αγίας σοφιας (πρωην ρωσικο) τους είπαν Ότι πέθανε αλλά τα χαρτια είναι ψεύτικα.Δεν είδαν καθόλου το μωρό...(αεροβαφτισμα σοφια)asteriasarafi @gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ψαχνω την φωτεινη μυλωνα ειναι μητερα μου 15/03/1960 γεννηθηκε
    απο την ευριδικη την γιαγια μου η οποια εφυγε το 1982 εμενα με λενε ευριδικη μυλωνα γεννηθηκα 28/03/1984 και εχω βρει τα αλλα μου 2 αδερφια την κωνσταντινα κοτσιφτοπουλου γεννηθηκε 8/10/1986 και ο μανωλης κοτσιφτοπουλος 19 Μαΐου 1988 τωρα θελω εσενα μαμα φωτεινη και τα αλλα μου αδερφια που εισαι εσυ η μαρια η αδερφη σου ο αδαμ ο αδερφος σου
    επικοινωνηστε μαζι μου στο 210 4973015 οτι πληροφορια εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ 17/10/1979 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΔΟΘΗΚΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΗ.ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα! Συγχωρέστε με εαν κανω λάθη.Ο πατέρας μου είχε μια αδερφή η οποία δεν ξέρουμε εαν ζει ή εαν πέθανε. Η μήτερας τους είχε φυματίωση και δεν έπρεπε να κάνει παιδί και εκείνη μετα πέθανε και ο Παπούς δεν μπορούσε να μεγαλώσει 3 παιδιά ετσι μάθαμε οτι αυτο το βρέφος πέθανε ομως μετα είπαν οτι υιοθετήθηκε.Καναμε πολλές απόπειρες να ψάξουμε και βρήκαμε ενα πιστοποιητικό θανάτου το οποίο σιγουρα δεν ειναι έγκυρο.που μπορούμε να ψάξουμε ; Περιοχή Ρόδος δεκαετία 1960+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ ΨΑΧΝΩ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Η ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑ Η ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΣ 13 Η 14 ΜΑΙΟΥ ΤΟ 1970

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΨΑΧΝΟ 1666 ΜΕ 1970 1 ΑΓΟΡΗ ΚΑΙ 1 ΚΟΡΕΙΤΣΗ ΓΕΝΙΘΕΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΗΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα. Ψάχνω τον αδερφό μου ο οποίος γεννήθηκε 7 Οκτωβρίου το 1954 στο Ρωσικό. Γεννήθηκε 8 μηνών και γεννήθηκε ζωντανό την είπαν ότι πέθανε. Το χαρτί της ληξιαρχική πράξης λέει ότι πέθανε ενώ δεν είχε σφραγίδα γιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα. Στις 13 Απριλίου γύρω στις 4 με 5 το ξημέρωμα του 1986 γέννησα πρόωρα στο μαιευτηριο Αλεξάνδρα στην Αθήνα δεν μου είπαν τη φύλο ήταν το μωρό ούτε έχω ληξιαρχικη πράξη θανάτου..Έχω υποψίες ότι το παιδί δόθηκε για υιοθεσία με την μέθοδο των εικονικών γεννήσεων. Αν κάποιος έχει την ίδια ημερομηνία γεννήσεως ας επικοινωνήσει μαζι μου στο mail. jk_katerina@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ30 Απριλίου 2017 στις 11:09 μ.μ.

    ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ .ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ 1957 ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΑΓΑΜΗ ΜΗΤΕΡΑ ) .ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΝΑΣ .ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΔΟΘΗΚΕ .ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ Η ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ sofia.ve10dl@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αναζητω τον αδελφό μου, που γεννηθηκε στο νοσοκομείο ¨ΕΛΕΝΑ" με πιθανη ημερομηνία 17/01/1967, πρόωρο 7 μηνων. Μετα από 4 ημέρες είπαν στήν μητέρα μου (ο μπαμπαάς μου ελειπε σε επαγ/κό ταξιδι), πως το παιδί επειδή γεννήθηκε με ασθμα, το αφησαν ακουσον-ακουσον π,ανω σε μαρμαρο για να πεθάνει γιατι θα ήταν πάντα ασθενικο. Εκείνη γυναίκα από χωριό κ μη γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτή η εγκληματική δικαιολογία, εφυγε από το νοσοκομείο, υπογράφοντας γιά τον υποτιθέμενο θάνατο τού παιδιού της, χωρίς καμία φυσικά ληξιαρχική πράξη θανάτου. παιδιού της. Αν κ εκείνος έχει μάθει γιά την υοθέσία του ας επικοινωνήσει μαζί μου στο elenifronti@hotmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αναζητώ τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Η ληξιαρχική μου πράξη γράφει πως γεννήθηκα 7/08/1973 στο Ιατρείο του Πάνου πολυχρονόπουλου πιθανόν απο τσιγγάνους έτσι μου είπανε. Το ιατρείο βρίσκετε Σολωμού 34. Ήταν εικονική γέννα θα ήθελα πολύ να σας βρώ... τηλ.:6975363981
    -Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπερα σας.ψάχνώ τον αδερφό μου που γεννήθηκε αρχές Δεκεμβρίου 7μηνων του 1986 στην κλινικη "Παπανικολαου" στην Καστοριά..αν γνωρίζει κανείς κάτι παρακαλώ ενημερώστε με στο marina.giagkou26@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπερα σας.ψάχνώ τον αδερφό μου που γεννήθηκε αρχές Δεκεμβρίου 7μηνων του 1986 στην κλινικη "Παπαδόπουλος" στην Καστοριά..αν γνωρίζει κανείς κάτι παρακαλώ ενημερώστε με στο marina.giagkou26@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σας ψάχνω δυο αγόρια της γιαγιάς μου το ένα γεννημένο πιθανόν Ιούλιο και το άλλο Σεπτέμβρη του 56και 58 στο ρωσικό Θεσσαλονίκης τον παπου τον Λέγανε Γιάννη τσουρεκτσιδη και την γίαγια μου Ελένη Μακαρι να μπορούσαν να βρεθούνε για να τους έβλεπε η γιαγιά μου τα παιδιά της είπα ότι πέθαναν αλλά δεν τα είδε ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ψάχνω τις δίδυμες αδερφές μου που γεννήθηκαν στις 10 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 1970 στην Βέροια στην κλινική Σωλονος.Τα μωρά γεννήθηκαν πρόωρα αλλά ήταν υγειεστατα. Έμειναν μια εβδομάδα στην κλινική και κατόπιν μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη στο ρωσικό νοσοκομείο με το λεωφορείο. Μετά από ένα μήνα τους ειδοποίησαν ότι τα μωρά πέθαναν. Πιστεύω ότι δόθηκαν για υιοθεσία με εικονική γέννα. Ειρήνη Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. psaxno ena agori genithike 29 martioy 1964 patra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα σας...Ψάχνω τον αδερφό μου...Δυστυχώς δεν εχω στοιχεια και δεν ξερω πως μπορω να βρω τουλάχιστον ημερομηνία γεννησης..Γεννήθηκε μεταξυ 1962 και 1966 στο Αλεξανδρας..Στους γονεις μου ειπαν οτι πεθάνε..οταν ζήτησε ο πατερας μου να το δει του ειπαν οτι τα βαζουν στον ασβεστη...Πιστευω οτι ζει..Γεννήθηκε 5 κιλα παιδι!!Ας βοηθήσει Ο Θεος να σε βρω αδερφε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω παρακαλώ να διορθωσω στα παραπανω μετα απο στοιχεια που βρηκα μετα απο συζητηση με συγγενεις μου εν ζωη οτι.ο αδερφος μου εχει γεννηθει καλοκαιρινους μηνες 1963 και πιο πιθανό 1964 στη κλινικη τού οικονομιδη στη Ροδο και μετα απο επιπλοκη πηγε στο Αλεξάνδρας οπου εκεί ενω ολα πηγαν καλα και ο πατερας μας ειδε το παιδι γερο και ζωηρο ...στη πορεια οταν χρειάστηκε να λειψει ο πατερας μας για δυο ωρες..γυριζει και του λενε οτι το παιδι πεθανε...ζήτησε να το δει και του ειπαν οτι πεθανε...παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι ας μου γραψει...Τον αναζητει η αδερφη του η Κικη.

      Διαγραφή
  43. Ψαχνω το αδερφο μου που ειναι γεννημένος στης 18-02-1984 στο Βενιζέλιο νοσοκομιο Ηρακλείου κρητης και λογο καποιας επιπλοκης στην γεννα μεταφέρθηκε στο Μητερα στην αθηνα τοτε μετα μας ειπαν οτι πέθανε και απ ορι ξερω δεν το ειδε κανεις ορι ηταν πεθαμενω...σας παρακαλω αν μπορείτε να βοηθήσετε στηλτε μου email...sstefanaki9@gmail.com... Ευχαριστώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1966 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. ΤΟ 1995 ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ .ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 30.5.1951. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 6972733096. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 2-1976 Η Χρύσα Χαλκιά ψάχνει τον αδελφό της.
    Η μητέρα μου γέννησε ένα μελαχρινό αγοράκι σε κλινική της Λαμίας. Λογικά αν ζει έγινε παράνομη υιοθεσία. Η οικογένεια ποτέ δεν πίστεψε πως το αγοράκι αυτό είχε πεθάνει, γιατί δεν το παρέλαβαν νεκρό για ταφή και γιατί δεν το είδε κανείς νεκρό, και δεν έγινε ταφή σε κανένα νεκροταφείο. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι αν συμπίπτει κάποια ημερομηνία με κάποιον παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου! Έγγραφα ληξιαρχική πράξη γέννησης και θανάτου δεν υπάρχουν.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα σας.Ψαχνω την αδερφή μου γεννημένη Τελη Μάιου το 1990 στο νοσοκομείο αλεξανδρας.Η μητέρα μου πιστεύει ότι κατά πάσα πιθανότητα να το πήρε μια Σμυρνιά που γεννούσε μαζί με την μητέρα μου.Σιγουρα με εικονική γέννα έγινε η ολ η διαδικασία.Ποιηστοποητικο θανάτου δεν υπάρχει και η μητέρα μου για το κράτος είναι τριτεκνη.Ειναι σίγουρο ότι δόθηκε για υιοθεσία μιας και τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει είναι πολλά.Το ερώτημα ειναι πως μπορεί κάποιος να βρει άκρη.Οταν είναι εικονική γέννα είναι δύσκολο να βρεις ...μονο Εάν γνωρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπερα!εχω γεννηθεί 22-10-1990 στον πειραια τουλαχιστον αυτο γραφουν τα χαρτια μου και εχει γινει εικονικη γεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ψαχνω την μητερα μου
    Γεννηθηκα στις 22 φεβρουαριου του 1972 (πιθανη ημερομηνια)
    Το ονομα που εχει καταγραφει ως μητερα μου ειναι Μαρια Κοντογιαννη -Χανια Κρητης, αλλα ισως και αυτο να μην ειναι αληθινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπερα, γεννηθηκα στο Αλεξανδρα, 18/10/1970, ψαχνω τους βιολογικούς μου γονείς και αδερφια αν υπάρχουν. Ευχαριστώ. Πολινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα σας
    Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτή την ομάδα γιατί αυτά που ξέρω είναι πολύ λίγα γιατί η μητέρα μου απεβίωσε πολύ νωρίς και ότι ξέρω το ξέρω από το θείο μου και το μπαμπά μου.
    Η μητέρα μου το Φεβρουάριο η Μάρτιο του 1971 την έπιασαν οι πόνοι και πήγε μόνη της να γεννήσει σε ένα Μαιευτήριο μάλλον το έλεγαν Αθηνών ήταν στην οδό Μπουμπουλινας και Τοσιτσας.
    Ειδοποίησε τον αδερφό της ο οποίος όταν έφτασε η μητέρα μου του είπε.
    Νικο γέννησα ένα αγοράκι αλλά μου είπαν ότι το έπνιξε ο λώρος.
    Ρωτησε ο θείος μου του είπαν τα ίδια όταν ζήτησε να το δει του είπαν μόνο η μητέρα και ο πατέρας.
    Όμως ούτε και στη μαμά μου το έδειξαν.
    Έφυγε ο θείος μου και εντωμεταξύ ο μπαμπάς μου που τότε είχε ταξί πέρασε από το σπίτι να δει πως είναι η μητέρα μου και του είπαν ότι πήγε να γεννήσει.
    Πάει στο νοσοκομείο και του λένε τα ίδια μόνο που του είπαν ότι ήταν κοριτσάκι και ότι η μητέρα μου δεν κατάλαβε καλά.
    Και φυσικά του δώσανε ένα κοριτσάκι σε ένα Κασελακι και επειδή είχε φτάσει απόγευμα και δεν το κράταγανε εκεί το πήρε και το είχε μέσα στο ταξί μέχρι την επόμενη μέρα που πήγε και το έθαψε στο Α νεκροταφείο.
    Αυτά είναι όσα ξέρω δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα να τον βρω αλλά τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει.
    Σας ζητώ συγνώμη που σας κούρασα αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσεις που πρέπει να απευθυνθώ η τι πρέπει να κάνω θα ήμουν ευγνώμων.
    Με εκτίμηση
    Δάκη Νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ψάχνω ένα αγοράκι που γεννήθηκε 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 1963 στο μαιευτήριο Αθηνών .Στους γονείς είπαν ότι πέθανε .Δεν το είδαν ποτέ νεκρό ούτε τους εδωσαν κάποιο πιστοποιητικό θανάτου.Πιστεύω οτι το έδωσαν για υιοθεσία και οτι ζει , με αγνωστα στοιχεία.Αν ψάχνει κι αυτό ίσως καταφέρουμε να βρεθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φωτεινη Μυλωνα γεννηθης 15/03/1960 της Ευριδικης, εκανε 6 η 7 παιδια
    εμενα Κωνσταντινα 08/10/1986 Κωναταντινα, τον αδερφο μου Εμμανουηλ 19/05/1988 και μια ακομα κοπελα την Ευριδικη 28/03/1984,υπαρχουν ακομα 3 η 4 παιδια που τα ψαχνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. καλησπερα ψαχνω την αδερφη μου ημ γεν: 13/09/1982 στο αλεξανδρας ημ θανατου: 19/09/1982 και ημ ταφης: 06/10/1982 ειναι εικονικη γεννα παρακαλω πολυ αν καποιος γνωριζει ας στειλει στο μαιλ freemili@freemail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. καλισπερα σασ ψαχνο τον μικροτερο μου αδερφο εχι δοθι για ιοθεσια απτιν ξανθι οταν δοθικε ιτανε 9 μινον ινε αγορι ιχε πλε ματια δεν ξερο αν γνορισι οτι ινε ιοθετιμενοσ κεγο δεν γνορισο τι ποτα αλο γιαφτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. καλισπερα σασ ψαχνο τον μικροτερο μου αδερφο εχι δοθι για ιοθεσια απτιν ξανθι οταν δοθικε ιτανε 9 μινον ινε αγορι ιχε πλε ματια δεν ξερο αν γνορισι οτι ινε ιοθετιμενοσ κεγο δεν γνορισο τι ποτα αλο γιαφτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ο αδερφοσ μου δοθικε αποτιν ξανθι 9 μινον ιτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ψάχνω την αδερφή μου που γεννήθηκε στην Κόρινθο στις 10/5/1976 και μεταφέρθηκε στον αγιο Σάββα που εφημερευε κ από εκεί στο Αλεξάνδρας με αναπνευστικο πρόβλημα, μετά από τρεις μέρες είπαν στον μπαμπά μου ότι το μωρό ήταν νεκρό, λόγω συναισθήματικης φόρτισης δεν κατάφερε να το δει,δεν έχουμε κανένα χαρτί που να το αποδεικνύει, όλα αυτά τα χρόνια το συζητάμε και ζούμε με την αμφιβολία. Τα τελευταία χρόνια η αμφιβολία όσο πάει και μεγαλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ψαχνω αγορακι που γεννηθηκε στις 22/08/1976 στο μαιευτηριο Νικη απο τον Ιωαννη Σκληρο.Φυσολογικος τοκετος μας ειπαν 3 ημερες μετα οτι θα μεταφερθει στο Αθηνων εχασα καθε ίχνος. Μας ειπαν πεθανε αδεια ταφης δεν υπαρχει ποιστοποιητικο ουτε ουτε ιατρικο φακελου ασθενου δεν δίνουν οπως οριζει ο νομος. Το παιδακι δωθηκε με εικονικη υιοθεσία. Αν καποιος εχει γεννηθει γενικα το 1976 στη Νικη ας επικοινωνήσει truedeepseeing@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ψαχνω τον αδελφο μου γεννηθεις το1986 Ιουνιο-Ιουλιο στη Λαρισα προκειται για παρανομη πραξη υιοθεσιας με μεθοδο εικονικης γεννας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Την σκυτάλη των παρανόμων υιοθεσίων μετά απο την περίοδο αυτή ανέλαβαν, δυστυχώς, οι γυναικολόγοι και οι κλινικές με την μέθοδο των εικονικών γεννήσεων.

    Είναι η κατηγορία των ''υιοθετημένων'' τύπου Γ. Η μάστιγα των υιοθεσιών αφου καταργεί ουσιαστικά το κράτος και τα ιδρύματα και με συνοπτικότατες διαδικασίες τοποθετεί τα παιδιά στις νέες τους οικογένειες με νομιμοφανή τρόπο. Από κοιλιά σε κοιλιά!
    Η θετή μητέρα φαίνεται πως γεννά κανονικά το παιδί. Μια ψευδής δήλωση γεννήσεως στο Ληξιαρχείο και όλα είναι εν τάξει.
    Αν σε περίπτωση που γνωρίζει πως είναι κάποιος υιοθετημένος και βρεί ληξιαρχική πράξη γεννήσεως που αναφέρεται σαν φυσικό τέκνο των γονέων του τότε είναι σίγουρο πως έχει ''περάσει'' σ αυτούς με την συνοπτική διαδικασία της εικονικής γέννησης!Ο υιοθετημένος τύπου Γ δεν χρειάζεται να ψάξει στο Πρωτοδικείο δεν θα βρει τίποτε εκεί!
    ΄Οταν το μάθει, άν ποτέ το μάθει, θα χρειαστεί να ψάξει κι αυτός τους θανάτους πριν από την δική του ''εμφάνιση'' , γέννηση, απο το Ληξιαρχείο! Επίσης με εισαγγελική εντολή θα αναζητήσει να πληροφορηθεί ποιές γυναίκες νοσηλεύτηκαν στην κλινική εκείνη η το νοσοκομείο έστω και για γυναικολογικά προβλήματα. Αυτό σε περίπτωση συναίνεσης της μητέρας για την υιοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κλινική Γαληνός Θεσσαλονίκης έτος 1988 μήνας Σεπτέμβριος αρχές... Εάν είσαι αγόρι επικοινώνησε μαζί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αγαπητε Γιωργο δεν ειστε απολυτα σαφης! Ψαχνετε για την οικογενεια σας σαν παρανομα υιοθετημενος η μηπως ψαχνετε για χαμενο ( κλεμμενο αδελφο);;;; Στειλτε μηνυμα στο divinadoro@gmail.com με περισσοτερες πληροφοριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ψάχνω την αδερφή μου. 16/6/1987 γεννήθηκε στο νοσοκομείο Έλενα μας είπαν ότι πέθανε αλλά δεν υπάρχει ληξιαρχική θανάτου. Σίγουρα ζει μακάρι να ξέρει και να μας ψάχνει. Ευγενία Ακριωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ψάχνω τους βιολογικούς μου γονείς,δηλώθηκα στην κλινική Αγία Αικατερίνη στην Καλλιθέα Αττικής οδός Λυκούργου και Φορνέζη 47 που δεν υπάρχει,στις 11/01/77, απο συγγενείς έμαθα ότι είμαι γεννημένη στο Γενικό Κρατικό Νικαίας η Αθηνών από νεαρή μητέρα από νησί που την στείλανε να γεννήσει στην Αθήνα και δόθηκα στους γονείς μου με εικονική γέννα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια παρόμοια ιστορία παρακαλώ ας στείλει μήνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 14/2/1966 ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΑΘΗΝΑ.ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ψάχνω τον δίδυμο αδελφό μου που μας είπαν ψέματα ότι πέθανε, αν έχεις γεννηθεί 16 Οκτωβρίου 1980 ή λίγο πριν ή λίγο μετά παρακαλώ επικοινωνήστε στο theougogo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ψάχνω τον θείο μου.. γεννήθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας μάλλον στα μέσα Σεπτεμβρίου του 1967 η 1966.. είπαν στην γιαγιά μου πέθανε την Τετάρτη μέρα της γέννησης του κ ότι είχε ίκτερο.. αυτές τις μέρες το θήλαζε κανονικά κ της είπαν ότι πέθανε.. δεν το είδε κανένας νεκρό.. δεν υπάρχει κανένα έγγραφο.. πιστεύω ότι ζει κ δόθηκε για υιοθεσία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλησπέρα σας,
    Ψάχνω τους βιολογικους μου γονείς γεννήθηκα το 1970 Η 1971 στη βουλγαρία μου είπαν στο νοσοκομείο στο Μπανσκο, εκεί πριν με δώσουν για υιοθεσία με βάφτισανε Ντεσισλαβα,η βιολογική μητέρα μου μου είπαν την λέγαν Μαρία και ειταν ανήλικη ίσως 16 η 17 ετών εάν γνωρίζει κάποιος την ιστορία παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στο email athinodorosreizopoulos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1968 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ)ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    HELLO, I AM LOOKING FOR A GIRL THAT WAS BORN IN THE TOWN OF SERRES(ON APRIL 1st 1968) IN NORTHERN GREECE AND DIED IN A HOSPITAL IN THESSALONIKH A FEW DAYS LATER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Περιοχη Ρόδος- κλινικη του Καραγιαννη. Καλησπερα ψάχνω τον αδελφό μου. Χρονολογία περιπου το '77 . Τους είπαν να σας ζήσει το άκουγαν απέξω οι συγγενείς να κλαίει και αμεσως μετά τους είπαν ότι πέθανε.πέθανε πραγματικά; ή υπήρξε παράνομη υιοθεσία που τότε ακουγόταν ότι συνέβαιναν; Δεν τους το έδειξαν ποτέ. Εάν είσαι 44-45 γεννημένος Ρόδο έχεις μαύρα μαλλια, (ίσως) είσαι ψηλός και (ισως) έχεις 1 χαρακτηριστικο "λακουβακι" στο κροταφο ή αν ξέρετε κάποιον με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παρακαλώ επικοινωνήστε (stellapng1@gmail.com) ίσως δεν υπάρχεις ίσως να μην ξέρεις ή να μην θες να ξέρεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Έμαθα πριν 5 χρόνια ότι ο μπαμπάς μου είναι υιοθετημενος κ κάνω έναν τεράστιο αγώνα να βρω την μητέρα του κ γιαγιά μου.... Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω Ο ιερέας που είχε καταγωγή από τον Πετρωνα Βάλτου κοντά στο Αγρίνιο ειχε κάνει την διαδικασία υιοθεσίας του μπαμπά μου μιας κ η πραγματική μου γιαγιά ήταν ανιψιά του στα 16 τότε που τον έκανε κ για τους δικούς της λόγους τον έδωσε ή της τον πήραν όλα είναι πιθανά... γέννησε μάλλον στις 23 Οκτωβρίου 1964 αυτή την ημερομηνία ξέρει ο πατέρας μου ότι γεννήθηκε μιας κ η πραγματικότητα μπορεί κ να διαφέρει.. Δόθηκε 28 ημερών... Στο Αγρίνιο! Επίσης μετά από λίγο διάστημα ο ιερέας που έκανε τις ενέργειες της υιοθεσίας με εικονική γέννα ζήτησε τον μπαμπά μου πίσω γιατί τον ήθελε η μητέρα του αλλά ο θετος πατέρας του δεν ήθελε να τον δώσει πίσω κ δεν ξέρω τι μπορεί να είπαν σε αυτή την μάνα που τελικά δεν πήρε πίσω το παιδί της... Η υπόθεση είναι κουβάρι κ δεν έχω πολλά στοιχεία στα χέρια μου... Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τα παιδιά του ιερέα αλλά δεν γνωρίζουν κάτι ούτε έχουν συγγενή με τα στοιχεία που τους έδωσα!το mail μου είναι fasouleto@hotmail.com αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου! Ευχαριστώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ψάχνω κορίτσι γεννημένη τον Αύγουστο του 1976 στα Γιάννιτσα και μεταφέρθηκε στο Ρωσικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. ΕΠΙΣΗΣ, Ιούλιο 1977 αγόρι στο Ρωσικο Νοσοκομείο. Εικονικές γεννες (στην μητέρα μου είπαν ότι απεβίωσαν χωρίς να την αφήσουν να τα δει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αναζητώ την βιολογικη μου μητέρα είμαι γεννημένη το 1991 12 Μαρτίου κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αναζητώ την βιολογικη μου μητέρα έχω γενηθει 12 03 1991 η θετή μου μητέρα είναι Γερμανίδα αν κάποιος γνωρίζει κάτι να με καλέσει στο 6972496878

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πράξη υιοθεσίας με ονόματα βιολογικών γονέων ;

      Διαγραφή
  76. Αναζητώ τον χαμενο μου αδελφό ο οποίος γεννήθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας στις 30.11.1968 και ήταν 8 μηνών και χρειάστηκε θερμοκοιτίδα, μεταφέρθηκε στο ρωσικό νοσοκομειο θεσ/νίκης, έγινε αεροβαπτισμα μετο όνομα Στέφανος. Η οικογένεια βρίσκεται στην αλεξανδρεια Ημαθίας και είναι εν ζωή μια αδερφή και ένας αδερφός και η μητέρα. Ο πατέρας πέθανε στις 16.09.2022. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει οτιδήποτε να έρθει σε επαφή μαζί μου στα τηλέφωνα 6977035778 και 2310294851

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλησπέρα σε όλους.. Αναζητώ τα αδέρφια μου καθώς πριν από 10 χρόνια έμαθα πως είμαι υοθετημενη.. Μαζί με εμένα έχουν δοθεί κι αλλά παιδια .. Στο συνολο είμαστε η 5 η 4 η μπορει και παραπανω ..Με τον έναν αδερφό μου βρεθήκαμε πριν 1 χρόνο. Εάν υπάρχει κάποιο παιδι που γνωρίζει ότι είναι υοθετημενος/η και έχει στα χέρια του την πραξη της υοθεσιας του με ονόματα βιολογικων γονέων του πατερα Νικολαος Ντανος και μητέρας Παναγιώτα Ντανου το γένος Καλαμιώτη ας επικοινωνήσει σας παρακαλω μαζί μου.. Κάθε μέρα τα αναζητώ και ελπίζω.. Για ένα παιδι μόνο γνωρίζω όνομα Πετρος και ζει Κρητη Χανια η Ηράκλειο.. Πετρο μου σ αναζητώ μέρα νυχτα.. Ας κανει ο Θεουλης το θαυμα του να σε φέρει κοντά μου.. Είμαι η αδερφή σου!! Εάν κάποιο παιδι είναι υοθετημενο μ αυτά τα στοιχεία βιολογικών γονεων να επικοινωνήσει στο 6970395994

    ΑπάντησηΔιαγραφή