Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Εικονικές γεννήσεις

                       ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΒΡΕΦΩΝ

    
                       Υπάρχει ακόμη το εμπόριο βρεφών στις μέρες μας;

                                 Μια καλοστημένη επιχείρηση με τεράστια κέρδη


                                      Δημοπρασία βρεφών γι αυτούς που ''τ'αχουν''

         Υπάρχουν τρεις τρόποι να περάσει ένα μωρό παράνομα στο όνομα κάποιου ζευγαριού.

1) Και οι δύο υιοθετούν το παιδί...
2) Ο άνδρας ψευδώς αναγνωρίζει με συμβολαιογραφική πράξη το παιδί ως δικό του και το υιοθετεί μόνο η γυναίκα...
3) Εμπλέκεται γιατρός, ο οποίος ξεγεννάει εικονικά την γυναίκα και δίνει το χαρτί για την καταχώρηση του παιδιού στο Ληξιαρχείο, ως δικό τους φυσικό τέκνο... 

Φυσικά ο τρίτος τρόπος είναι και ο πιο ασφαλής μιας και η υπογραφή ενός γιατρού στα νομοποιητικά πιστοποιητικά και το όνομα μιας βαρύγδουπης κλινικής δεν αμφισβητώνται εύκολα.
Έτσι χιλιάδες παιδιά έχουν αλλάξει χέρια τα τελευταία πενήντα χρόνια χωρίς ποτέ κανείς να υποψιαστεί το παραμικρό! 
Ο λόγος για τις εικονικές γεννήσεις, πραγματική μάστιγα στον χώρο της νόμιμης υιοθεσίας μιας που η δικαιοσύνη δεν μπορεί να ελέγξει ούτε τον αριθμό αυτών των ''οιωνεί υιοθεσιών΄΄ και φυσικά ούτε την προέλευση των βρεφών και τον αριθμό των πραγματικά εμπλεκομένων!
Τα τελευταία χρόνια απελπισμένες, φτωχές γυναίκες, στην πλειονότητα της φυλής Ρώμα, έρχονται στην Ελλάδα καθοδηγούμενες απο την Ρουμάνικη, Βουλγάρικη και Αλβανική μαφία και γεννούν τα μωρά τους σε κλινικές της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
Οι μαφιόζοι, στην πατρίδα τους ''φροντίζουν'' να τις υπερχρεώσουν με δάνεια και μετά εκβιάζοντας τες τις ανάγκάζουν να πουλήσουν ένα παιδί και να ξοφλήσουν με τον τρόπο αυτό τα χρέη τους. 
Το εγκληματικό net  έχει ήδη στηθεί και οι ντόπιοι συνεργάτες περιμένουν τις παραλαβές για ν αρχίσουν δουλειά!
Οι πελάτες, γνωστοί στους γυναικολόγους από τις λίστες των ατέκνων ζευγαριών, περιμένουν με αδημονία το ''εμπόρευμα''! 
Η γυναίκα ''βρεφομηχανή'' γεννά συνήθως χωρίς καν να γίνει φανερά  η εισαγωγή της στην κλινική, η αν γίνει γίνεται με το πρόσχημα κάποιου γυναικολογικού η άλλου προβλήματος! Αντίθετα έχει γίνει κανονική εισαγωγή της ψευδομητέρας, και το βρέφος γράφεται κανονικά σαν να έχει γεννηθεί από την άτεκνη μητέρα.
Η μητέρα ''δότρια'' φεύγει πολλές φορές από τα ίδια μυστικά περάσματα των συνόρων, αυθυμερόν, αφού τα κυκλώματα  δεν λογαριάζουν  την κατάσταση της υγείας της ούτε της χορηγούν καν έστω και οληγοήμερη νοσηλεία. Το έργο της έχει τελειώσει και κανείς δεν ρισκάρει την παραμονή της για τα όποια ενδεχομένως παρατράγουδα.
Έχει συμβεί να μην τα  ''βρουν'' στα λεφτά και οι αλλοδαπές να καταγγείλουν τους γιατρούς και τις κλινικές.
Με τον ντόρο που έγινε τα τελευταία χρόνια για τις παράνομες υιοθεσίες, εικονικές γεννήσεις, εικονικούς θανάτους και όλα τα συναφή όχι μόνο δεν καταδικάστηκε κανείς αλλά τα κυκλώματα τα ''χοντροικονομάνε'' μιας , λόγω της επικινδυνότητας του επαγγέλματος οι τιμές των βρεφών έπιασαν τα ύψη!
Είναι πολλές οι γνωστές κλινικές που ασχολήθηκαν με το ''σπορ'' αλλά αυτού του είδους οι δραστηριότητες γίνονται πραγματικά με χειρουργικές επεμβάσεις και  έτσι δεν τους παίρνει χαμπάρι κανείς. 
Κάποιες, ελάχιστες κλινικές και γιατροί που πιάστηκαν ''στα πράσσα'' τα τελευταία χρόνια, κατάφεραν να ξεφύγουν της καταδίκης αφού οι αλλοδαπές μητέρες μέχρι να γίνει η τακτική δικάσιμος είχαν ήδη απελαθεί, προς μεγάλην ανακούφισην των γιατρών, που ελλείψη ουσιωδών μαρτύρων διέφυγαν την τιμωρία.
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.  
Κατάσχουμε τα βρέφη που οδηγούνται στα κέντρα προστασίας βρεφών για υιοθεσία και απελαύνουμε τους ουσιώδεις μάρτυρες, τις φυσικές  μητέρες, που θα καταθέσουν για να καταδικαστούν τα ''μεγάλα ψάρια'' που διακινούν εκατοντάδες βρέφη!
Κυνηγάμε και διώκουμε τους γαύρους και αφήνουμε ανενόχλητους τους καρχαρίες!
Έτσι αλώβητο και προστατευμένο το κύκλωμα εξακολουθεί να ΄΄τροφοδοτεί'' την εγχώριο αγορά και να εκμεταλεύεται τον πόνο και το δράμα των ατέκνων ξευγαριών που έναντι άδρας αμοιβής εξασφαλίζει την ευτυχία και την ολοκλήρωση του στο αθώο προσωπάκι ενος βρέφους!
Καμμιά εξασφάλιση για το ιατρικό ιστορικό του βρέφους που μπορεί να μεταφέρει ένα σωρό  κληρονομικές ασθένειες και σύνδρομα που όταν αργότερα εμφανιστούν οι δύσμοιροι ''θετοί γονείς'' θα τραβάν τα μαλλιά τους αφού πρακτικά, όντας συνένοχοι σε παράνομη πράξη δεν μπορούν να ζητήσουν ευθύνες από κανένα. 
Και όμως συνέβει παλαιότερα στην Θεσσαλονίκη όταν γονείς που υιοθέτησαν μωράκι από την Ρουμανία διαπιστώθηκε πως το βρέφος είχε aids!
Τι να πει κανείς στους δυστυχείς αυτούς γονείς που το όνειρο τόσων χρόνων έγινε εφιάλτης;;
Το βρέφος πέθανε μαζί  με τα όνειρα αυτών των ανθρώπων να γίνουν γονείς!
Ποιός διασφαλίζει το ιατρικό ιστορικό των βρεφών της φυλής Ρώμα;; Κανείς!!!!!!
Ποιός εξηγεί στις υποψήφιες θετές μητέρες πως πρόκειται για μια φυλή τσιγγάνων που ζει κάτω απο εξαθλιωμένες συνθήκες και ανύπαρκτη ιατρική παρακολούθηση και υγιηνή, και πως οι αιμομιξίες, με όσα κακά συνεπάγονται, είναι σύνηθες φαινόμενο στην φυλή αυτή;;
Το μωρό έχει ήδη ''καπαρωθεί'' και που σκέψη για τέτοιες πολυτελείς εξηγήσεις!
Πρόκειται για το εμπόριο του Αίσχους, εμπόριο που προσβάλλει κάθε ανθρώπινη δεοντολόγια, αξίες, αρχές και συμπεριφορές και όμως ανθίζει στις μέρες μας!
Αιτία ο μεγάλος αριθμός στειρότητας των ζευγαριών και η απελπισία τους μην μείνουν τελικά άκληροι! Και όσο αυξάνεται η ζήτηση τόσο αυξάνεται και η προσφορά.
Μέσα αντιμετώπισης απο πενιχρά ως ανύπαρκτα! Και ο φόβος και το χρήμα σφραγίζει τα στόματα!!!!!
Όσο υπάρχει ένδεια και δυστυχία, πράγμα που έντεχνα φροντίζουν κάποιοι να εξαπλώνεται στα Βαλκάνια, τόσο το εμπόριο βρεφών θ' ανθεί! 
Οι προβλέψεις δυσίωνες και αγγίζουν τα όρια του τρομακτικού. 
Οι λύσεις, όσο υπάρχουν ατέλειωτες λίστες υποψηφίων θετών, μοιάζουν θολές και γκρίζες. 
Όσο υπάρχει ατιμωρησία και δεν αυξάνονται οι ποινές αυτό θα είναι το τοπίο θολό και γκρίζο!
Λες και και δεν άλλαξε τίποτε απο τότε που κάποιοι άλλοι Βαλκάνιοι, τα Ελληνόπουλα, έφευγαν καραβιές καραβιές για την Αμερική που κάποια άλλα κυκλώματα τα είχαν πουλήσει εκεί.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με άλλους πρωταγωνιστές αυτή την φορά. 
Στην θέση των Αμερικάνων είναι οι Έλληνες και οι Κύπριοι και στην θέση των Ελληνόπουλων άλλα βρέφη απο τις γειτονικές μας Βαλκανικές χώρες!
Ο ωχαδερφισμός, η απάθεια, η αδιαφορία και η ατιμωρησία καλά κρατεί και οι δουλέμποροι τρίβουν τα χέρια τους για να μην πω και τις λίρες τους!
Τι να πει κανείς;;; Απλά πως ζούμε σε δύσκολους και πονηρούς καιρούς όμως το σιωπείν είναι ενίοτε συναινείν! 
'Ασε που σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε για Ελληνικά γονίδια και Ελληνικό dna  και δεν θα το βρίσκουμε πουθενά γιατί μαζί με την συνείδηση μας, άν δεν το χουμε πάρει χαμπάρι, έχει νοθευτεί αμετάκλητα και η Ελληνική φυλή μας!

Και για να δείτε την σοβαρότητα του προβλήματος διαβάστε κι αυτό:




2 σχόλια:

  1. Και καλα οι ρωμα που τα πουλανε οι γιατροι που τα κλεβουν και τα δινουν οπως την αδερφη μου 22/9/1978 απο το ελενα πηγε για θερμοκιτιδα και ειπαν στις 24/9/1978 οτι πεθανε εκει στο λιξιαρχειο κορινθου που γεννηθηκε κορινθο δεν ειναι δηλωμενο κανανε εικονικη γεννα πιθανον στο ελενα και το πουλησαν panagiwtasmyrn@yahogr αν γεννηθηκες στο ελενα εισαι μοναχοκορη και η ημερομινιες σου ειναι κοντα στηλε μηνυμα ευχαριστω ψαχνω και ελπιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα ... περιοδος 1973 με 1974 ..ψαχνω τον αδερφο μου..
    οπως εχω δει υπαρχουν ενδειξεις για τους γιατρους της κλινικης ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΘΕΥΡΩΤΡΙΑΣ..Ο αδερφος μου γεννηθηκε εκεινη τη περιοδο η μητερα μου ειχε μια επιπλοκη και γεννηθηκε οκτω μηνων..οι συγγενεις μου λενε ολοι γιατι το ειδαν οτι ηταν ενα ωραιο γρο μωρο..φτυστος ιδιος ο μεγαλος αδερφος μου ..γεννημενος το 1971.. εγω ειμαι η αδερφη σου γεννημενη το 1975.. αδερφε σε ψαχνω.. ΑΝΑΣΑΙΝΕΣ..ετσι μου λενε ολοι..ο πατερας μου τον πεισαν οτι δεν εχεις ελπιδες κ οτι η θερμοκιτιδα ειναι πολυ ακριβη..σε εξαφανισαν.. πιστευω οτι ζεις.. poph11poph@gmail.com ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή